Descobreix els millors televisors i electrodomèstics per a casa teva

Descobreix els millors televisors i electrodomèstics per a casa teva

Sobre nosaltres

Schontech i el medi ambient

Sota la seva política mediambiental, Shontech s'ha compromès a garantir la millora contínua pel que fa al medi ambient, la prevenció de la contaminació, i el compliment de les regulacions relacionades i les disposicions administratives, juntament amb:

- Prendre els factors ambientals en compte a l'avaluació de nous productes, projectes i operacions.

- La disminució de materials perillosos durant el disseny del producte i les fases de fabricació i la recerca de materials menys contaminants, dacord amb les directives corresponents de la Unió Europea (RoHS, REACH, etc...) i les regulacions locals.

- La realització destudis per reduir, reutilitzar, reciclar i recuperar les deixalles.

- Ajudar a estalviar energia, aigua i recursos naturals mitjançant laugment de leficiència i lús de les noves tecnologies.

- L'ús de material d'envasos reciclats.

- Treballar en l'organització d'activitats per crear consciència ambiental i l'assignació de recursos suficients i adequats per a aquesta.

Missió i visió

Com el gegant de la tecnologia de Turquia al sector de béns de consum durador, duem a terme les nostres activitats amb la missió de fer l'"alta qualitat" accessible als nostres clients i ser un líder en el sector en què operem.

Europa continua sent el principal mercat de destinació per a nosaltres. Per aquesta raó, el nostre objectiu és mantenir en el seguiment de les noves tendències en aquest mercat per satisfer-lo i per afegir nous productes a la nostra gamma ja existent.

El nostre objectiu és augmentar la nostra participació al mercat global a través dels nostres productes innovadors d'alta qualitat, i l'augment del valor de la marca.

Product added to compare.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text